Casa & Gradina - Mobilier sufragerie - Anunturi Gratuite
Portal anunturi din Republica Moldova
Casa & Gradina - Mobilier sufragerie

Bucătării, dulapuri, dormitoare – Fantastic.md Vanzare

88 out of 100 based on 23 user ratings
Pret : 1 MDL


Telefon : phone 022 903090 

Oras : Chisinau

Detalii :
Faci reparație în casă sau apartament? Probabil știi că partea cea mai complicată abia urmează, când trebuie să alegi mobilierul nou. Deja ai reușit să faci și o listă cu toate magazinele pe care urmează să le vizitezi, pentru a găsi produsele pe care ți le dorești. Dar, vești bune, acum poți face același lucru, fără a ieși din casă. Magazinul online, din Chișinău, Fantastic.md, pune la dispoziția ta o gama largă de produse pentru casă, la cel mai avantajos preț posibil.
Bucătării, începând cu doar 2.710 lei, dulapuri de la 1.620 lei și dormitoare cu numai 4.830 - toate sunt la câteva click-uri distanță. Accesează site-ul și alege produsul dorit. Iar dacă nu ai suficiente finanțe la moment, îți punem la dispoziție posibilitatea să-l procuri în credit, de până la trei ani. Mai mult de atât, la cumpărarea oricărui produs, primești o anumită sumă cashback, care poate fi utilizată pentru procurarea altor lucruri necesare.
Fantastic.md - magazinul în care găsești tot de ce are nevoie casa ta. Pentru mai multe detalii contactează-ne la 022 90 30 90 sau la adresa de mail web@fantastic.md.
https://www.fantastic.md/
Afisari : 1

adaugat la data de 16-10-2020

Masuri de siguranta

  • Va sfatuim sa va intalniti atunci cand doriti sa schimbati bani sau lucruri de valoare cu persoana respectiva - nu depuneti bani in contul persoanelor care nu le cunoasteti doar daca sunteti intr-adevar sigur de persoana respectiva
  • Nu utilizati transferuri de bani prin servicii gen Western Union sau Moneygram
  • Fiti atenti la vanzatorii care sustin ca nu sunt in tara si refuza sa se intalneasca cu d-voastra
Anunturi recente: Casa & Gradina - Mobilier sufragerie
Mobilier sufragerie
Avantajele oferite de mobilier.md
Avantajele oferite de mobilier.md - 1 MDL Ai plănuit să-ți mobilezi sau remobilezi locuința, dar nu ai destui bani? Mobilier.md [ ... ]
Republica Moldova
Localitatea

Socializare
   


Categorii


Firme inregistrate
PAULITA PRIM OR CAUSENI
STEFAN VODA
Republica Moldova
Lista Firme