Agricultura - Plante medicinale si aromatice - Anunturi Gratuite
Portal anunturi din Republica Moldova
Agricultura - Plante medicinale si aromatice

„Program de formare PAM- Plante Aromatice și Medicinale” Oferta

85 out of 100 based on 8 user ratings
Pret : gratuit MDL


Telefon : phone 067657475 

Oras : Edineț

Detalii :
Grupul de Acțiune Locală „Vasile Stroescu” invită antreprenori sau/și persoane care își propun să devină antreprenori în domeniul PAM, din satele Lopatnic, Viișoara, Bădragii Noi, Bădragii Vechi, Corpaci, Cuconeștii Noi, Terebna, Zăbriceni, Bleșteni, Gordineștii Vechi, Tîrnova, Trinca, Burlănești, Brînzeni, Hancăuţi din raionului Edineț să se înscrie în programul gratuit de formare în domeniul dezvoltării sectorului plantelor aromatice și medicinale gălbenele, mușețel, sunătoare, monarda, pelinul, levănțică, măceș, mentă, etc..
Instruirile se vor desfășura în perioada august-septembrie 2021 și vor acoperi mai multe tematici specifice sectorului PAM. Tematicile vor fi selectate în comun cu expertul/experții și participanții la instruiri. Mai multe informații privind locul și orarul instruirilor vor fi oferite odată cu definitivarea listei participanților.
Ca urmare a instruirilor, antreprenorii vor avea posibilitatea să aplice pentru finanțare în baza unui concurs în plantarea anumitor culturi PAM. Detalii despre concurs vor fi oferite de către GAL „Vasile Stroescu” pe parcursul instruirilor.
Toți doritorii de a participa la instruiri sunt invitați să își exprime interesul până în data de 15 august 2021, ora 17:00, printr-un mesaj electronic la adresa galvasilestroiescu@gmail.com sau la numerele de telefon 060410351/067657475, cu mențiunea „Program de formare PAM”. La fel, vă rugăm să indicați în mesaj numele/prenumele/localitatea/compania/domeniul de activitate/date de contact.
Activitățile de instruire sunt parte integrată a procesului pilot Inovatorii LEADER — UE, GAL — Model de Dezvoltare Tematică care are loc în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partener strategic — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.

Vă așteptăm cu drag!
Afisari : 7

adaugat la data de 31-07-2021

Anunt publicat de :

GAL „VASILE STROESCU”

GAL „Vasile Stroescu”

Masuri de siguranta

  • Va sfatuim sa va intalniti atunci cand doriti sa schimbati bani sau lucruri de valoare cu persoana respectiva - nu depuneti bani in contul persoanelor care nu le cunoasteti doar daca sunteti intr-adevar sigur de persoana respectiva
  • Nu utilizati transferuri de bani prin servicii gen Western Union sau Moneygram
  • Fiti atenti la vanzatorii care sustin ca nu sunt in tara si refuza sa se intalneasca cu d-voastra
Anunturi recente: Agricultura - Plante medicinale si aromatice
Plante medicinale si aromatice
Cumpar seminte boabe de coriandru
Cumpar seminte boabe de coriandru - 500 EUR Achizitionez coriandru boabe in cantitati mari, origine Moldova sau Ucraina. [ ... ]
Republica Moldova
Localitatea

Socializare
   


Categorii


Firme inregistrate
Medicinal Herbs Wholesale str. Stefan cel Mare
Chisinau
Republica Moldova
Tasty Fruits SRL jim.gkountis@gmail.com
CHISINAU
Republica Moldova
Agrogo Moldova
Chisinau
Republica Moldova
Badragan Vasile Horodiste
Calarasi
Republica Moldova
Achizitie Cereale Moldova chisinau
Chisinau
Republica Moldova
Lista Firme